Skip to content
Politică

Virgil Popescu, ferm împotriva golanilor din politică: Să le expunem adevărata față!

Facebook

Nivelul de comportament la care a ajuns dezbaterea politică a depășit nivelul de scandal de mahala, reclamă parlamentarul liberal Virgil Popescu, după ce sociologul Mirel Palada l-a bătut în studioul unei televiziuni pe vicepreședintele Senatului, Mihai Goțiu.

Acesta susține că un astfel de precedent lasă posibilitatea ca, pe viitor, personajele politice animate de astfel de impulsuri nu vor nmai avea nicio jenă în a-și da în petic.

" "
" "

„Nu contează atât de mult numele partidului căruia îi este afiliat agresorul, chiar dacă acel partid, legitimându-se de la scorul electoral obținut, își permite să facă la guvernare măgării oricât de multe și oricât de revoltătoare. Sau poate greșesc: poate că ne aflăm în fața unui atavism PSD-ist, venit din negurile beciurilor de Securitate și perpetuat prin bâtele minerilor din anii ‘90”, comentează deputatul PNL, pe blogul său.

Un pas spre însănătoșirea societății nu trebuie să se rezume numai la boicotarea emisiunilor în care este prezent sociologul Palada, ci să meargă spre expunerea fîțișă a comportamentului deviant de care dau dovadă mulți dintre cei aflați astăzi la Putere, consideră Virgil Popescu.

„Trebuie să facem mai mult: să mergem în Parlament cu o oglindă imensă, pe care să i-o așezăm în față lui Liviu Dragnea, ca să vadă adevărata esență a PSD-ului: ură, violență, învrăjbirea populației, paranoia (ați uitat discursul despre Soros?) și punerea cizmei pe orice tentativă de opoziție”, mai spune acesta

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *