Skip to content
Politică

Virgil Popescu: Guvernul nu intenționează să impună un lockdown nici înainte de alegeri și nici după

Virgil Popescu Facebook

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, aflat în izolare după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, a precizat într-un mesaj publicat pe Facebook că guvernul nu va impune o carantină generală după alegerile parlamentare din 6 decembrie, aşa cum s-a speculat în spațiul public.

„Este foarte important să avem grijă de sănătatea noastră și a celor dragi. Măsurile care au fost luate sunt gândite pentru a încetini semnificativ extinderea epidemiei, pentru a ne permite să avem sărbători liniștite și să evităm lockdownul.

Fiecare dintre noi are o responsabilitate în această luptă comună. Trebuie să fim o echipă, să ne protejăm, pentru a le permite medicilor să se ocupe de cei care au forme grave de boală, dar și de oamenii care au alte boli și ajung la spital.

Mai mult decât atât, trebuie să respectăm cu toții măsurile pentru a reveni cât mai repede la o viață cât mai apropiată de normalitate”,  a precizat ministrul.

Prin urmare, potrivit acestuia,  Guvernul nu intenționează să impună un lockdown nici înainte de alegeri și nici după, nici în 2020 și nici în 2021.

Nu uitați: Doar împreună vom reuși să trecem și peste această încercare!„, a scris ministrul Economiei, Virgil Popescu, marţi, pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *