Skip to content
Politică

Virgil Popescu îl atacă dur pe Teodorovici: A făcut de râs România

psnews.ro

Deputatul PNL, Virgil Popescu îl acuză pe ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici  că ”a făcut de râs România” în cadrul întâlnirii ECOFIN , deoarece ”a făcut lobby să amâne votul pentru lista NEAGRĂ a paradisurilor fiscale”.

”O nouă zi și alte coincidențe, aleatorii la prima vedere, însă la o analiză atentă cred că putem descoperi alte interese ale unor grupuri din PSD!

Ministrul de Finanțe Eugen Teodorovici a făcut de râs România când, în cadrul întâlnirii ECOFIN, a făcut lobby să amâne votul pentru lista NEAGRĂ a paradisurilor fiscale„ a scris liberalul pe facebook.

De altfel, deputatul PNL, Virgil Popescu a afirmat că Teodorovici a participat la întâlnirea ECOFIN  în timp ce Teodor Meleșcanu se întâlnea cu ministrul Afacerilor Externe, Cooperării Internaţionale şi comerţului din Republica Vanuatu, care ”se află pe lista PARADISURILOR FISCALE”.

”Asta în timp ce în România ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, se întâlnea cu ministrul Afacerilor Externe, Cooperării Internaţionale şi comerţului din Republica Vanuatu, Ralph John Regenvanu.

Vanuatu, care se află pe lista PARADISURILOR FISCALE și care prin votul de ieri a fost trecut pe LISTA NEAGRĂ. Tot în Vanuatu, recent președintele anunța ca vrea să dea aministie pentru 14 foști parlamentari condamnați pentru corupție! Președinte, care pe vremea când era președintele Parlamentului, s-a autograțiat – tot pentru fapte de corupție!Se pare că ”modelele” celor de la PSD sunt doar conducătorii făcuți ”după chipul și asemănarea lor”.

Cred că e legitim să îi întrebăm: aveți bani prin Vanuatu?! fapt care ar explica încercarea disperată a lui Teodorovici de a amâna votul listei negre?!?” a mai adăugat Virgil Popescu pe facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *