Skip to content
Politică

Virgil Popescu, noul preşedinte al PNL Mehedinţi: Doresc o reîmprospătare a organizaţiei! EXCLUSIV

psnews.ro

Liberalii mehedinţeni s-au reunit pentru a-şi alege noua echipă care va coordona activitatea politică a formaţiunii care se doreşte a fi principalul partid de opoziţie din România, implicit din judeţul Mehedinţi.

Alegerile interne în interiorul PNL Mehedinţi nu au oferit surprize prea mari atunci când a venit vorba despre liderul formaţiunii politice.

Astfel, Virgil Popescu a fost ales preşedinte al PNL Mehedinți cu 470 de voturi, într-o confruntare în care singurul oponent al său a fost Ion Gulei, care a obținut doar 20 de voturi.

Astfel, contactat de redacţia de ştiri PSNEWS.RO,  preşedintele PNL Mehedinţi, Virgil Popescu ne-a dezvăluit că reconstrucția partidului și moblizarea electoratului de dreapta în vederea câștigării viitoarelor alegeri vor fi principalele sale obiective.

”Doresc o reîmprospătare a organizaţiei PNL Mehedinţi, în urma votului obţinut, şi îmi doresc ca colegii mei, după ce au depus un efort foarte mare de a ocupa funcţiile pe care şi le-au dorit, să depună acelaşi efort la alegerile parțiale din 11 iunie. Doresc ca organizația să se reașeze în vederea alegerilor din 2019. Avem un an și jumătate la dispoziție să ne organizăm și să abordăm în așa fel încât în 2019 PNL să fie primul partid la europarlamentare care să câștige președinția României”, a punctat Popescu.

Mai mult, noul președinte al PNL Mehedinți a adăugat că PNL Mehedinți va  avea o delegație la Congres, care va vota în funcție de programele pe care candidații le vor expune.

”Urmărim cu interes tot ce se întâmplă, vom avea o delegație la Congres, care va vota în funcție de programele pe care candidații la președinția PNL le vor prezenta organizației PNL Mehedinți”, a încheiat PNL-istul.

Daniel Cîrjan  a fost ales prim-vicepreşedinte cu un numar de 360 de voturi. Dumitru Mărculescu a fost nominalizat de Virgil Popescu să coordoneze activitatea PNL din funcţia de secretar general.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *