Skip to content
Politică

Virgil Popescu: Om cu om, doză cu doză, ajungem la ținta de imunizare ca să ne reluăm viața normală. Împreună învingem pandemia

Virgil Popescu Facebook

Virgil Popescu, ministrul Energiei, a fost sâmbătă la centrul de vaccinare de la Baia de Aramă, județul Mehedinți, în contextul în care membrii Guvernului au mers în țară pentru a susține campania de vaccinare, și a subliniat că „om cu om, doză cu doză, ajungem la ținta de imunizare ca să ne reluăm viața normală așa cum o știam înainte să ne dea COVID-19 lumea peste cap”.

Orice persoana vaccinata este o persoana in plus care nu mai este expusa riscului de a se imbolnavi. Mesajul acesta l-am transmis astazi cand am stat de vorba cu mehedintenii care au venit sa se vaccineze la centrul de la Baia de Arama, din judetul Mehedinti.

 Om cu om, doza cu doza, ajungem la tinta de imunizare ca sa ne reluam viata normala asa cum o stiam inainte sa ne dea COVID 19 – lumea peste cap.

 Le multumesc primarului Ionut Tudorescu, prefectului Cristinel Pavel pentru organizare si colegilor parlamentari Stela Firu, Dumitru Marculescu, secretarului de stat MAPN Marius Balu ca se implica activ si sustin campania de vaccinare. Impreuna invingem pandemia”, a scris ministrul Virgil Popescu, sâmbătă, pe Facebook.

1 comentariu la “Virgil Popescu: Om cu om, doză cu doză, ajungem la ținta de imunizare ca să ne reluăm viața normală. Împreună învingem pandemia

  1. @ Ăsta zice că se obișnuise cu corupția, ceea ce i se părea normal, și om cu om, doză cu doză, vrea să se reîntoarcă la vremurile când guverna PSD, ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *