Skip to content
Politică

Virgil Popescu (PNL) ascute securea războiului. Negocieri nebănuite PSD-UNPR în Mehedinţi

Virgil Popescu (vicepreşedinte al PNL) ascute securea războiului, dezvăluind, în acelaşi timp, unele negocieri nebănuite care ar avea loc, în Mehedinţi, între PSD şi UNPR.

Într-un comunicat trimis, marţi, Psnews.ro, Virgil Popescu promite că, la alegerile locale de pe 5 iunie, PNL va „elimina corupţia pesedistă din Mehedinţi”.

„PSD Mehedinți a inițiat o campanie electorală mizerabilă și nu se sfiește să dezinformeze și să manipuleze cetățenii, numai ca să acopere corupția din interiorul partidului. Social-democrații n-au ascultat solicitările străzii, nu au un plan de reformare și la alegerile din iunie vor prezenta electoratului aceiași corupți care au distrus județul.

Mehedinți se află în top trei cele mai sărace județe din România, după ce ani la rând PSD a ignorat solicitările cetățenilor. Industria este la pământ, locurile de muncă sunt inexistente, cetățenii nu au speranțe pentru o viață mai bună în județul lor, iar asta îi determină să părăsească chiar țara. Această situație nu este decât rezultatul politicii impusă de PSD, care și-a instalat oamenii în funcții cheie, astfel încât să conducă tot județul și să-l transforme în propria lor moșie.

PSD Mehedinți va veni în fața electoratului cu Aladin Georgescu, care a transformat Consiliul Județean în proprietatea sa privată, unde taie și spânzură, fără să țină cont de părerea celorlalți. În același timp, prefectul Nicolae Drăghia a susținut campaniile pesediștilor, iar când problemele de la RAAN s-au înmulțit, acesta a ales să fugă de cetățenii nemulțumiți, i-a ignorat și nu i-a ajutat. Pentru ca alegerile de anul acesta să fie independente, fără influența pesedistă, premierul Dacian Cioloș trebuie să ia în considerare schimbarea prefectului Nicolae Drăghia. Avem nevoie de un tehnocrat la Prefectură, care să asigure șanse egale tuturor candidaților și doar electoratul să decidă rezultatul final.

Pe de altă parte, îl avem pe Constantin Gherghe, de la UNPR, la conducerea Primăriei Drobeta-Turnu Severin, pe care l-au vizitat procurorii DNA. Gherghe, fost pesedist, nu s-a sfiit niciodată să apeleze la traseism pentru a-și asigura fotoliul de edil. Experiența primarului cu PSD nu s-a terminat, deoarece în acest moment negociază cu social-democrații. Gherghe se oferă să sprijine candidatul PSD la Primăria Drobeta-Turnu Severin, iar la schimb cere patru consilieri județeni și doi consilieri locali din partea UNPR, plus candidatura sa la alegerile parlamentare din toamnă, cu susținerea social-democraților.

Nimeni nu-și dorește ca județul nostru să se mai afle încă patru ani în această situație sub dominația pesedistă. Pe 5 iunie nu vom decide doar viitorul nostru, ci viitorul județului Mehedinți, atunci când vom elimina corupția pesedistă și vom lucra împreună la proiectele de dezvoltare. Încă putem să salvăm Mehedințiul și împreună să construim aici un loc prosper pentru noi și copiii noștri!

PNL Mehedinți nu are de gând să intre în acest joc electoral, ci se va rezuma întotdeauna la prezentarea problemelor și va lucra la soluționarea acestora. Spre deosebire de PSD, noi ne dorim o altfel de politică, ne dorim să le acordăm tinerilor o șansă și să menținem dialogul cu cetățenii. Cei care ne consideră apatici și fără vlagă nu sunt decât susținătorii pesediștilor, deoarece PNL a demonstrat întotdeauna că are capacitatea să vină cu soluții, iar pe viitor nu ne vom abate de la acest drum”, explică Virgil Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *