Skip to content
Politică

Virgil Popescu (PNL), despre cum se izbeşte Ponta de parapeţii propriei sale autostrăzi electorale

Potrivit unui comunicat de presă al vicepreşedintelui PNL, Virgil Popescu, remis, marţi, redacţiei PSnews, demnitarul liberal critică modul în care guvernarea Victor Ponta a gestionat construcţia de autostrăzi în România şi cum măsurile guvernului au vizat doar dobândirea de capital electoral, ignorând în mod profund interesele românilor.

Astfel, potrivit lui Virgil Popescu, situaţia sistemului de autostrăzi din ţară este una extrem de gravă şi atenţionează că măsurile electorale ale guvernului, de felul autostrăzii Sibiu-Orăştie, care deja are probleme la un an de la construcţie, pun în periocul chiar vieţile românilor. Potrivit demnitarului liberal, Ponta nu a ezitat să sacrifice siguranţa românilor doar pentru a „inaugura o autostradă în plină campanie electorală doar pentru a-i păcăli pe români, în speranţa că îl vor vota.”

Amintim că lotul trei al Autostrăzii Sibiu-Orăştie, inaugurat în noiembrie 2014, a fost închis traficului în septembrie, între Sălişte şi Cunţa, din cauza unor crăpături în asfalt, reprezentanţii CNADNR spunând că problemele au apăraut din cauza ”execuţiei necorespunzatoare a lucrărilor”.

Redăm mai jos comunicatul vicepreşedintelui PNL, Virgil Popescu:

„Declarație de presă- Autostrada electorală Sibiu-Orăștie scoate la iveală iresponsabilitatea guvernării PSD în goana după voturi

Guvernul PSD, cu Victor Ponta în fruntea sa, a demonstrat, nu o dată, că este capabil să facă orice pentru a avea câştig electoral. Situaţia autostrăzii Sibiu-Orăştie este dovada cea mai clară a indolenţei social-democraților, care nu urmăresc altceva decât propriul interes şi nimic mai mult. Cu preţul unor accidente, al cine mai ştie ce alte tragedii, Victor Ponta a inaugurat o autostradă în plină campanie electorală doar pentru a-i păcăli pe români, în speranţa că îl vor vota.

Însă, cel păcălit a fost chiar el, cel care a pierdut alegerile și care acum va trebui să dea socoteală de toate neregulile de la această autostradă. Nu este posibil ca într-o Românie europeană să se apeleze la tertipuri de genul celor ale Guvernului PSD, doar pentru a beneficia de simpatia românilor.

Într-un stat în care asumarea răspunderii de către autorităţi funcționează, un premier care a pus în pericol securitatea şi viaţa propriilor cetăţeni ar fi trebuit să iasă în faţă şi să îşi prezinte demisia. Atunci când autorităţile statului se întorc împotriva propriilor săi cetăţeni doar din interese politice se numeşte iresponsabilitate, iar cei vinovaţi de acest lucru trebuie să plece.

Virgil Popescu,

Vicepreședinte PNL”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *