Skip to content
Politică

Virgil Popescu (PNL), ironii la adresa primarului Constantin Gherghe: Interesul național „de mucava”

Într-un comunicat de presă remis, marți, redacției PSnews, vicepreședinte PNL Virgil Popescu critică faptul că autoritățile din municipiul Drobeta Turnu-Severin nu iau nicio măsură în privința lipsei căldurii din casele severinenilor.

Demnitarul liberal se arată sceptic față de anunțul primarului municipiului, Constantin Gherghe, că mult așteptata căldură se va face simțită în sistemul centralizat începând cu 1 noiembrie, urmând ca până atunci locuitorii să dârdâie de frig.

„Severinul trăiește povestea greierului și a furnicii. După ce toată vara s-a încântat prin magazine vieneze, primarul Gherghe descoperă deodată problemele cu care se confruntă municipiul. Un edil responsabil, în loc să plimbe sacoșele din magazin în magazin prin Viena, s-ar fi preocupat de problema termoficării înainte de a veni frigul.”, punctează Virgil Popescu, atacându-l pe Constantin Gherghe care are în vizor interese personale și nu pe cele ale locuitorilor pe care ar trebui să îi reprezinte onorabil.

Președinte PNL Mehedinți îl acuză pe primarul din Drobeta Turnu Severin, care este și președintele UNPR Mehedinți, că „interesul național” al UNPR-iștilor nu este decât pură propagandă, reprezentând o declarație politică „de mucava”, demonstrându-și eșecul și pe probleme minore, cum ar fi asigurarea căldurii pentru orășenii din Drobeta Turnu Severin.

Redăm mai jos comunicatul citat:

„13 octombrie 2015

Virgil Popescu, președinte PNL Mehedinți: Primarul Gherghe descoperă deodată problemele cu care se confruntă municipiul

Frigul de afară se mută treptat și în casele severinenilor. Au ajuns să se înregistreze și trei nopți consecutive cu temperaturi de sub zero grade celsius, iar autoritățile nu au nici până la această oră un răspuns concret cu privire la momentul în care vom avea căldură în calorifere. Promisiunile primarului Severinului nu încălzesc apartamentele cetățenilor.

Mai nou, primarul promite că vom avea căldură în sistem centralizat de la 1 noiembrie, asta dacă Dumnezeu le va da înțelepciunea necesară celor de la Guvern să nu lase un municipiu întreg fără apă caldă și căldură în această iarnă, după cum a declarat primarul Gherghe la un post local. Întrebarea care se pune este ce facem până la 1 noiembrie dacă temperaturile se mențin sub zero grade? Va trebui să ne rugăm să fie cald afară?

Severinul trăiește povestea greierului și a furnicii. După ce toată vara s-a încântat prin magazine vieneze, primarul Gherghe descoperă deodată problemele cu care se confruntă municipiul. Un edil responsabil, în loc să plimbe sacoșele din magazin în magazin prin Viena, s-ar fi preocupat de problema termoficării înainte de a veni frigul. Ce a așteptat toată vara? De ce s-a trezit abia acum că Severinul are nevoie de căldură? Indolența care îl caracterizează pe acest primar este dusă la cote maxime. Însă, așa îi șade bine domnului primar, să stea cu mâna întinsă și să cerșească milă pentru locuitorii Severinului.

Shoppingul vienez ar fi avut și el scopul său dacă reușea domn primar să învețe ceva de la administrația locală de acolo. Dar cum interesul personal bate interesul local, primarul Gherghe nu dă doi bani pe severineni.

Nu avem cum să nu ne întrebăm unde mai e interesul național promovat de domn primar și de partidul de mucava care îl susține? Parcă interesul național trebuia să urmărească interesul românilor. Buna guvernare a lui Constantin Gherghe înseamnă două lucruri: zero fonduri pentru combustibil, zero căldură în apartamente.

Virgil Popescu,

Președinte PNL Mehedinți”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *