Skip to content
" "
Politică

Virgil Popescu pregătește ofensiva anti-PSD pe tema pensiilor

facebook.com

Vicepreședintele PNL Virgil Popescu pregătește ofensiva anti-PSD pe tema pensiilor.

Partidul Național Liberal va iniţia în această săptămână o campanie naţională de informare şi conştientizare a cetăţenilor cu privire la rolul şi importanţa Pilonului II de pensii, au anunțat vineri la Drobeta Turnu Severin liderii PNL, în cadrul Comitetului Director Județean, scrie PSnews Mehedinți.

" "
" "

PNL respinge categoric tentativa PSD-ALDE de a-i lăsa fără pensie pe cei şase milioane de contribuabili la fondul de pensii privat, a afirmat liderul PNL Mehedinți, Virgil Popescu, care a anunţat o campanie de informare şi conştientizare a cetăţenilor pe această temă.

„În perioada următoare va urma o campanie foarte importantă pentru protejarea Pilonului II de pensie. Poate pentru mulți dintre dumneavoastră nu înțelegeți la prima vedere despre ce este vorba, dar este o acțiune pentru cei de vârsta mea, pentru cei de vârsta mai tânără decât a mea, pentru copii noștri, pentru tineretul nostru. Vom discuta cu oamenii, le vom explica ce înseamnă Pilonul II de pensie, poate mulți dintre ei nu știu ce înseamnă. Sunt economiile care le bătrânețe pot să le acceseze, este un cont de bani care poate fi moștenit. Este o acțiune la care vreau să participăm cu toții, să ne implicăm pentru că de reușita ei să știți că depinde probabil chiar căderea Guvernului Partidului Social Democrat. Dacă îi blocăm aici, oamenii vor înțelege în ce hal vor să guverneze, în cel hal vor să acopere găurile din bugetul de pensii. Practic ne bagă mâna în buzunar, a declarat Virgil Popescu.

Citiți mai multe AICI.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *