Skip to content
Politică

Virgil Popescu, propunerea liberalilor pentru Ministerul Energiei? Ce spune președintele PNL Mehedinți

psnews.ro

Virgil Popescu, președintele PNL Mehedinți, invitat în studioul Puterea Știrilor, a comentat zvonurile potrivit cărora acesta s-ar regăsi printre propunerile luate în calcul pentru Ministerul Energiei în Guvernul Ludovic Orban.

Virgil Popescu, propunerea PNL pentru Ministerul Energiei?

„Vă spun sincer că în interiorul Partidului Național Liberal nu s-a discutat o listă cu posibilii miniștri. Nu am avut această discuție. S-a așteptat nominalizarea premierului, apoi sunt convins că în interiorul partidului se va purta o discuție cu privire la structura cabinetului și numele care vor putea fi propuse pentru diversele structuri ministeriale care vor face parte din Cabinetul Ludovic Orban.

Nici cu mine nu a discutat nimeni. Am văzut și eu în presă că sunt vehiculat pentru mai multe ministere. Nu am avut cu nimeni nicio discuție cu privire la această nominalizare”, a declarat Virgil Popescu la Puterea Știrilor.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, marți, numele noului prim-ministru. Acesta este Ludovic Orban, președintele PNL. Anunțul a fost făcut în urma unei noi runde de consultări cu șefii partidelor de opoziție.

„PNL a fost singurul partid care a venit la consultări și a spus că sunt dispuși să-și asume guvernarea în această perioadă de tranziție. Guvernul va avea un mandat scurt, până la alegerile parlamentare. Personal cred că alegerile anticipate sunt o soluție foarte bună, dar nu cu guvernul Dăncilă interimar”, a spus Klaus Iohannis.

DETALII AICI: E oficial! Ludovic Orban, premierul desemnat de președintele Klaus Iohannis să formeze noul Guvern

Orban are, conform Constituției, o perioadă de 10 zile în care să decidă componența Guvernului, și să convingă partidele parlamentare să voteze învestirea Cabinetului. PNL are nevoie de 233 de voturi pentru a-ți pune în funcție Executivul.

1 comentariu la “Virgil Popescu, propunerea liberalilor pentru Ministerul Energiei? Ce spune președintele PNL Mehedinți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *