Skip to content
Politică

Virgil Popescu pune degetul pe rană. Unde greşeşte Guvernul privind locurile de muncă

Preşedintele PNL Mehedinţi, Virgil Popescu, pune degetul pe rană. Unde greşeşte Guvernul în ceea ce priveşte locurile de muncă.

Într-un comunicat trimis, luni, PSnews.ro, liberalul susţine că actualul cabinet Victor Ponta promite un milion de locuri de muncă, dar nu este capabil să le păstreze pe cele existente. În acest context, Popescu se referă în special la situaţia dificilă prin care trece Regia Autonomă pentru Activități Nucleare (RAAN).

„De fiecare dată, Victor Ponta îşi condimentează discursul politic cu «eforturile PSD» de a-i ajuta pe oameni. Aceste «eforturi» nu se regăsesc în situaţia existentă la Regia Autonomă pentru Activități Nucleare (RAAN). Nu s-au văzut eforturile care să aplice măsurile necesare, astfel încât să servească cel mai bine interesele angajaţilor, eforturi care să asigure continuarea activităţii RAAN. Se observă lipsa de interes şi de viziune din partea Guvernului şi a PSD cu privire la activitatea RAAN.

Nu sunt suficiente salariile compensatorii, cu preţul disponibilizării a sute de oameni – avem nevoie de soluţii! Avem nevoie de acordarea sumelor de bani necesare funcţionării instituției, de acordarea salariilor restante, de asigurarea protecţiei sociale în cazul reorganizării! Avem nevoie de un Guvern care să se implice, să găsească cele mai bune alternative pentru a pune capăt jafului dela RAAN şi de a-i ajuta pe angajaţi şi familiile lor! Avem nevoie de responsabilităţi precise şi de oameni capabili!

Guvernul şi reprezentanţii săi îi ignoră pe angajaţii RAAN, evită să răspundă întrebărilor şi să rezolve problemele. Mehedinţiul are nevoie de locuri de muncă şi de planuri realiste pe termen lung. Victor Ponta spunea zilele trecute că şi-a propus să creeze un milion de locuri de muncă până în 2020. Totuşi, nu ar fi cazul să încercaţi să păstraţi şi locurile de muncă existente, domnule prim-ministru?

Modul în care a fost gestionată situaţia de la RAAN arată că actualul Guvern este incapabil să creeze şi să implementeze proiecte pentru bunăstarea cetăţenilor. Nu avem nevoie de amplificarea problemelor deja existente la nivelul companiei, avem nevoie de planuri, de oameni capabili, dornici să se implice şi care să îi ajute pe mehedinţeni”, transmite Virgil Popescu.

1 comentariu la “Virgil Popescu pune degetul pe rană. Unde greşeşte Guvernul privind locurile de muncă

  1. Bai….liberalu` lu` peste, locurile de munca nu le face statul ! Le face „privatu` ” bai ….liberale !!! Iar regia aia a fost cel mai tare devalizata in timpu` lu` Basescu-Boc, bai…liberale !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *