Skip to content
Politică

Virgil Popescu șterge pe jos cu PSD și ALDE: Niciodată Severinul nu a fost așa tratat!

facebook.com

Președintele PNL Mehedinți, deputatul Virgil Popescu, șterge pe jos cu PSD și ALDE, după ce majoritatea parlamentară a dat dovadă de nepăsare față de municipiul Drobeta-Turnu Severin.

Revolta vicepreședintelui PNL de la nivel național este cauzată de faptul că joi, în comisiile parlamentare reunite de buget-finanțe, oamenii lui Liviu Dragnea și ai lui Călin Popescu-Tăriceanu au respins amendamentul lui Popescu privind alocarea a 15 milioane de lei, necesare achizitiei de combustibil pentru iarna 2017-2018 în Drobeta Turnu Severin.

Anunțul privind ședința comisiilor de buget-finanțe fusese făcut pe Facebook de către Virgil Popescu încă de miercuri dimineață:

„Ieri (marți – n.r.) dupa amiaza, in Comisiile de Administratie a Camerei Deputatilor si Senatului am reusit aprobarea amendamentului meu cu privire la alocarea a 15 milioane de lei, necesare achizitiei de combustibil pentru iarna 2017-2018, municipiului Drobeta Turnu Severin. 
Multumesc pe aceasta cale colegului meu, deputatul Florin Roman, presedintele Comisiei de Administratie din Camera Deputatilor pentru implicarea in aceasta problema. 
Maine, amendamentul se va dezbate in Comisiile de buget finante reunite, iar acolo am nevoie de sprijinul colegilor mei parlamentari de la PSD si ALDE.
Dragi colegi, lasati orgoliile la o parte si haideti sa facem front comun pentru a reusi sa prindem in buget aceasta suma.
Pe severineni nu-i intereseaza cine a adus acesti bani, Marius Screciu, Aladin Gerogescu, Alina Teis sau Virgil Popescu, ci ii intereseaza sa aiba caldura in casa si in aceasta iarna. Fondurile primariei in acest moment ajung pana in a doua parte a lunii ianuarie, asta incluzand si ultima suma primita de la Guvernul Tudose.
Va multumesc!”

Iată și statusul lui Virgil Popescu de joi după-amiază, după ce aleșii PSD-ALDE au dat vot negativ:

„Rusine PSD! Rusine ALDE! Aseară tarziu deputații PSD si ALDE au respins amendamentul cu privire la alocarea a 15 milioane de lei pentru încălzirea orasului nostru. Severineni, majoritatea PSD+ALDE vrea sa ne tina cu mâna întinsă la Guvern in aceasta iarna. Ne-au alocat cu greu in decembrie jumătate din suma cerută si acum au refuzat să regleze acest lucru la buget. 
Atrag serios atenția, dacă nu se face ceva, in ianuarie, in plina iarna, căldură se va opri.
Niciodată Severinul nu a fost asa tratat!
Îndrăznește să crezi în PSD!”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *