Skip to content
Politică

Virgil Popescu tranșează acuzațiile grave aduse de Ponta fostului ministru Isar: „E o gogoașă umflată!”

" "

Vicepreședintele PNL Virgil Popescu a fost prezent, miercuri seară, în emisiunea moderată de jurnalistul Victor Ciutacu la postul România TV. Liberalul a vorbit despre acuzațiile de corupție aduse de fostul premier Victor Ponta la adresa unui fost ministru al cabinetului său, Lucian Isar.

Isar, fost ministru delegat pentru relația cu mediul de afaceri în Guvernul Victor Ponta, a mers, miercuri, sediul DNA, pentru a fi audiat ca martor într-un dosar deschis la plângerea sa.

" "
" "

„Eu acum inteleg ca laboratorul PSD a scos o  scuza pentru postarea domnului Ponta. Eu inteleg ca domnul Isar a fost sa sustina o plangere pe care a facut-o. Domnul Ponta scrie pe Facebook ceva ce s-a intâmplat acum 4 ani. Institutiile statului tac, nu spun nimic. Domnul Crin Antonescu iese si spune ca i-a spus domnul Ponta, dar nu i-a aratat nimic. Sa nu uitam ca Crin Antonescu era in acea perioada presedinte interimar al statului. Eu cred ca de fapt e o gogoasa umflata a domnului Ponta. Nu stiu ce motiv a avut sa-l schimbe, de ce trebuia sa apara astazi pe Facebook cand domnul Isar era la DNA sa-si sustina plangerea. Eu stiu ca in 2014 BNR i-a dat avizul pentru a fi consilier al Bancii Feroviare. Este un articol in Ziarul Financiar din 22 decembrie, 2014.”, a punctat Virgil Popescu.

Pe de altă parte, deputatul PSD Gabriela Firea i-a dat replica vicepreședintelui PNL declarând că: „Nu laboratoarele PSD au formulat aceasta explicatie. Domnul Ponta a fost solicitat de catre mass-media sa spuna in ce masura in timpul mandatului  sau a primit anumite informări in legătură cu mandatul domnului Isar. Domnul Ponta nu putea sa faca anchete judiciare.”

Amintim că Victor Ponta a dezvăluit, miercuri, pe Facebook, ca a primit, in perioada in care era prim ministru, o „informare de la institutiile specializate” legata de o „tentativa clara de coruptie din partea unui ministru – Lucian Isar”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *