Skip to content
Economie

Virgil Popescu: Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au înţeles că nu e cazul să intre în panică, să stea la cozi la benzinării

Facebook

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, afirmă, miercuri seară, că a trecut pe la mai multe benzinării pentru a vedea dacă mai sunt cozi, arătând că situaţia este „calmă”. „Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au înţeles că nu e cazul să intre în panică, să stea la cozi la benzinării”, susţine el.

„Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au înţeles că nu e cazul să intre în panică, să stea la cozi la benzinării. În urmă cu câteva minute, în drumul spre casă, am trecut pe la mai multe benzinării pentru a vedea care e situaţia. Calmă. Am încredere că lucrurile s-au liniştit peste tot în ţară”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, Virgil Popescu, postând şi câteva fotografii făcute la benzinării.

El a reiterat că românii nu trebuie să stea la cozi la benzinării.

„Repet, nu este cazul să staţi la coadă. Să nu ne lăsăm angrenaţi în acţiuni de manipulare, care ne pot destabiliza”, a afirmat el.

În cursul zilei de miercuri, s-au format cozi la aproape toate benzinăriile din Capitală şi din mai multe oraşe, traficul fiind îngreunat în multe zone din cauza numărului mare de maşini care aşteptau pentru a alimenta la pompe, după ce au apărut zvonuri privind creşterea preţurilor.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a transmis, miercuri, presei, că ”nu sunt probleme cu stocurile de carburanţi”.

La scurt timp, ministrul Energiei, Virgil Popescu, a precizat că România nu are nicio problemă cu aprovizionarea cu carburanţi în benzinării. ”Vreau să le transmit românilor că nu trebuie să intre în panică şi să stea la cozi”, a spus el.

Premierul Nicolae Ciucă a dispus începerea de controale ample la staţiile de alimentare cu carburant, purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru declarând că ”Guvernul României nu va permite niciun derapaj, nicio tentativă de speculă”, relatează news.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *