Skip to content
Societate Sport

Visul ”câinilor” devine realitate: PUZ-ul noului Stadion Dinamo, aprobat marți de Consiliul General al Municipiului București

Inquam Photos

Consiliul General al Municipiului București a aprobat marți Planul Urbanistic Zonal pentru noul stadion Dinamo, urmând ca viitoarea arenă să fie construită pe locul velodromului.

Noua arenă va fi amplasată pe un teren cu o suprafață de 39.000 mp și va avea mai multe spații comerciale și spații de parcare, anunță TV Digi Sport.

" "

CS Dinamo a depus la Compania Națională de Investiții documentația pentru realizarea noului stadion. Ei, bine, s-ar părea că, în prezent, au fost contractate lucrările de realizare a studiilor de prefezabilitate și fezabilitate. Totuși, pentru ca cele două studii să fie realizate, trebuie suplimentată suprafața de teren pusă la dispoziție pentru respectarea prevederilor UEFA și ISU.

În acest context, PUZ-ul a fost acceptat, după ce s-a stabilit ca înălțimea clădirilor să nu depășească 30 de metri, reprezentând subsol+parter+2 etaje.

Publicația amintește că, potrivit unei declarații mai vechi a viceprimarului Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, noua arenă ar urma să fie fără pistă și să coste aproximativ 30 de milioane de euro, relatează b1.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *