Skip to content
Sport

Visul Simonei Halep: Vreau să fac o figură frumoasă la Jocurile Olimpice

Simona Halep a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Timisoara, că îşi doreşte o medalie olimpică la Tokyo, în 2020. „Vreau să fac o figură frumoasă la Jocurile Olimpice de la Tokyo, mă gândesc la o medalie”, a spus ea.

„Vreau să fac o figură frumoasă la Jocurile Olimpice de la Tokyo, mă gândesc la o medalie. Apoi vreau să evoluăm cât mai bine în Fed Cup şi, de ce nu, să câştigăm această competiţie. Îmi doresc şi în continuare un trofeu de Mare Şlem. Nu mă mulţumesc doar cu Rolland Garros-ul, mai îmi doresc un trofeu major”, a declarat Simona Halep, la Universitatea de Vest din Timişoara, scrie News.ro.

În ceea ce priveşte viitorul antrenor, Simona Halep a spus că va merge la următoarele turnee doar cu staff-ul ei.

„Am fost în vacanţă câteva zile în Austria cu staff-ul meu şi cu Darren Cahil. Ne-am bucurat de rezultatele bune obţinute împreună şi rămânem prieteni. Nu ştiu dacă voi mai colabora cu el, doar timpul va decide. Cert este că, pentru următoarele turnee, nu voi avea antrenor, ci merg doar cu cei din echipa mea”, a mai spus ea.

Simona Halep a spus că se află pentru prima dată la Timişoara şi că oamenii din acest oraş îi dau o energie pozitivă.

„Spre ruşinea mea, încă nu am mai fost aici. Este pentru prima dată când mă aflu în Timişoara, dar mă simt bine, am văzut deja ceva din oraş, vreau să mă plimb puţin şi prin centru. Simt că oamenii de aici îmi dau o energie pozitivă”, a spus Simona Halep.

Simona Halep a primit, vineri, din partea Universităţii de Vest din Timişoara, titlul de Doctor Honoris Causa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *