Skip to content
Economie

Vivendi International și I3CP Holdings BV au ajuns la un acord de vânzare a acțiunilor City Insurance S.A

cityinsurance.ro

Vivendi International SA anunță că a încheiat un acord cu I3CP Holdings BV pentru vânzarea întregului său pachet de acțiuni deținut la City Insurance Romania SA. Tranzacția a fost aprobată de către Consiliul Director al Vivendi și este supusă aprobărilor autorităților competente din România. Se preconizează că tranzacția se va finaliza în trimestrul 3 al anului 2021.

Despre City Insurance S.A

Cu sediul central în București, City Insurance este liderul asigurărilor generale din România, cu cel mai mare număr de clienți, cea mai mare valoare a primelor brute subscrise și un portofoliu extins de produse și servicii. Cu active totale de peste 700 de milioane de euro și prime brute subscrise de peste 500 de milioane de euro, City Insurance are în acest moment mai mult de 4 milioane de asigurați.

Despre I3CP

I3CP este un investitor ECEEMEA, cu sediul în Olanda, axat pe definirea viitoarei mari creșteri din sectorul asigurărilor, reasigurărilor, gestionării activelor și fintech. I3CP gestionează peste 15 miliarde EUR și are birouri în Amsterdam și Atena.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *