Viza lui Nicuşor Constantinescu a fost prelungită

Președintele suspendat al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, mai poate sta încă trei luni în Statele Unite ale Americii deoarece autoritățile americane i-au prelungit viza, în baza documentelor medicale prezentate de acesta, potrivit primarului Constanței, Radu Mazăre.

 „Aşa de periculos este că i-au prelungit viza”,  a spus Mazăre.

Întrebat ce veşti mai are de la Constantinescu, edilul Constanței a spus că a mai vorbit cu el şi că, din câte ştie, acesta aşteaptă să intre din nou în operaţie.

Tribunalul Bucureşti a dispus, în 23 iulie, arestarea lui Nicuşor Constantinescu, urmare a propunerii făcute de DNA după mediatizarea unor imagini în care preşedintele CJ Constanţa fumează la terasa unui restaurant din New York. Decizia a fost contestată la Curtea de Apel Bucureşti (CAB).

Decizia a fost menţinută de CAB, la 7 august. CAB a arătat, în motivarea deciziei, că apărarea lui Constantinescu nu s-a bazat pe înscrisuri medicale credibile care să arate că „inculpatul se afla internat în stare gravă într-un spital din New York”, la momentul cererii Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: