Skip to content
" "
Brăila

Vizitarea pacienţilor internaţi la spitalul judeţean Brăila a fost sistată

facebook

Autorităţile judeţene din Brăila au anunţat că s-a luat decizia ca aparținătorii să nu mai intre in Spitalul Județean de Urgență Brăila.

Vizitele în saloanele bolnavilor au fost suspendate. Rudele pacineţilor le vor putea trimite pachete doar într-un anumit interval orar şi doar prin intermediul asistentelor sau infirmierelor.

Autorităţile judeţene, cele care au în subordine Spitalul Judeţean Brăila, au anunţat că orice angajat al spitalului care nu va respecta regulile, de la paznici, la personalul medical, va fi aspru sancţionat.

La Brăila, autorităţile au decis de asemenea închiderea creşelor în perioada 11-22 martie.

Tot în această perioadă, la Teatrul “Maria Filotti” şi Teatrul de Păpuşi “Cărăbuş” se anulează spectacolele şi se închid Piaţa Obor şi Piaţa de Păsări, scrie news.ro.

Măsurile sunt luate pentru perioada 11-22 martie, cu prelungire automată dacă la nivel naţional se decide acest lucru. În această perioadă personalul va veni la serviciu, va desfăşura activităţi specifice, de pregătire a altor piese de treatru, premiere, repetiţii, igienizarea claselor la creşe, treburi administrative, dar nu vor veni copiii și nu vor avea loc spectacole cu publicul” a declarat primarul Marian Dragomir.

La nivelul judeţului Brăila sunt 122 de persoane în izolare la domiciliu.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *