Vlad Gheorghe: Toți cei care atrag atenția că USR nu merge în direcția corectă sunt reduși la tăcere internă

Vlad Gheorghe/ Sursa: Facebook

Eurodeputatul USR Vlad Gheorghe acuză că “toți cei care atrag atenția că USR nu merge în direcția corectă sunt reduși la tăcere internă” și enumeră „adevăratele probleme” din partid, între care „valul recent de suspendări și chiar excluderi forțate de către Cătălin Drulă și compania”, „lista din pix pentru alegerile europarlamentare, blocarea sau anularea alegerilor interne statutare pentru candidații la celelalte curse electorale.

El a afirmat, recent, că nu a fost lăsat să participe, duminică, la şedinţa Comitetului Politic al partidului, fiind oprit de către bodyguarzi la intrare, pe motiv că nu este „membru activ.”

„S-a umplut paharul! Valul recent de suspendări și chiar excluderi forțate de către Cătălin Drulă și compania, lista ”din pix” pentru alegerile europarlamentare, blocarea sau anularea alegerilor interne statutare pentru candidații la celelalte curse electorale din 2024, alianța cu două partide cu membri având serioase probleme de integritate și un istoric cel puțin problematic comparat cu misiunea și valorile USR, încălcarea repetată a statutului USR – acestea sunt adevăratele probleme ale USR. Nu persoana mea, oricât de mult ar încerca acum Cătălin Drulă să dea vina pe altcineva.

În 2024, după 3 ani în opoziție, USR este al patrulea în opțiunile de vot ale românilor, iar liderul USR, care vorbește cu emfază despre prezidențiale este sub notorietatea celei care a organizat un protest cu un singur tractor în piața publică. Situația USR este dramatică nu pentru că nu m-au lăsat pe mine să intru la ședința Comitetului Politic, așa cum aveam dreptul conform statutului, ci pentru că USR a ajuns la procentele unui partid balama, după ce a dezamăgit și a înșelat speranțele a sute de mii de români care au ieșit în stradă alături de noi, care au semnat inițiativa Fără penali în funcții publice alături de noi, care ne-au dat voturile și încrederea lor să schimbăm ceva.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL