Skip to content
Politică

Vlad Voiculescu amenință cu judecata publicațiile care l-au calomniat

facebook.com

Ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu a anuntat ca va actiona in judecata publicatia „National” pentru calomnie, mentionand insa si tabloidul Cancan, despre care spune ca este un ventilator care imprastie mizerii.

Cele doua publicatii au scris despre o legatura pe care ministrul ar avea-o cu Nicolae Voiculescu, despre care ei sustin ca este unchiul ministrului, informatie dezmintita clar de ministru,potrivit hotnews.ro.

Voi acționa în judecată „Național” pentru calomnie. Niciunuia dintre noi nu-i place să fie umplut de mizerii, mai ales când ele sunt împrăștiate de un ventilator cum este tabloidul CanCan.
Reiau faptele așa cum le-am mai expus pe 23 iulie:
Domnul Nicolae Voiculescu nu este unchiul meu. Bunicul său este străbunicul meu. Această relație de rudenie îndepărtată s-ar încadra la gradul al cincilea, grad care nici măcar nu intră sub reglementarea expresă a Codului Civil. Evident, nu se poate pune problema unui conflict de interese.
– Nu am discutat nimic legat de minister cu domnul Nicolae Voiculescu. Singurul contact avut cu el din octombrie încoace a fost un schimb de sms-uri cu ocazia vehiculării acelorași calomnii pe 23 iulie în spațiul public.
– Am fost bursier al Institutului Aspen. Sunt unul din 200 de colegi din 15 țări. Printre ei se găsesc economiști, medici, artiști și oameni din sectorul public. Nicolae Voiculescu este membru în board-ul acestui institut, iar board-ul este format din 10 persoane.
– Ioana Ursu, secretar de stat în minister, nu a lucrat niciodată pentru domnul Nicolae Voiculescu. Nici nu l-a cunoscut vreodată, nici nu a vorbit vreodată cu el. Mai mult, Ioana Ursu nu a lucrat niciodată pentru o companie de consultanță din România sau românească.
A spune că un secretar de stat a lucrat pentru cineva când acesta nici măcar nu a activat vreodată într-o companie de profil românească sau din România este o minciună.
Teoriile deplasate apărute astăzi sunt calomnii. Și privesc pe oricine în ochi, oricând, spunând asta.”, a scris Vlad Voiculescu pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *