Skip to content
Puterea Știrilor Video

Vlad Voiculescu ar trebui demis ”ori pentru minciună, ori pentru prostie”. Victor Ciutacu: A reușit să se certe cu aproape toți din Guvernul Cîțu

PS News
" "

Invitat în studioul ”Puterea Știrilor”, jurnalistul Victor Ciutacu susține că ministru Sănătății, Vlad Voiculescu, trebuie demis ori pentru „minciună”, ori pentru „prostie”. De asemenea, acesta este de părere că măsurile restictive nu vor dispărea până la 1 iunie și că revenirea la normalitate anunțată de premierul Florin Cîțu va fi greu de realizat.

”Nu cred că va renunța Guvernul Cîțu la restricții. Relaxarea din iunie va fi dacă ne vaccinăm și dacă va fi bine, pentru că la Cîțu e cu ”dacă”.

" "
" "

Să fim serioși, ce se poate întâmpla miraculos până în iunie?! Evadează cei de la Terapie Intensivă între timp, se fac bine peste noapte?! La noi, de la Terapie Intensivă ies destul de puțini vii, de regulă ies din saci. Apropo de domnul Voiculescu care habar nu avea că instituția pe care o conduce, fiind la o întâlnire exact pe tema asta, s-a dus să se întâlnească cu cultele să modifice ordinul de ministru despre care susținea că nu există. Este noapte minții”, spune jurnalistul.

Acesta susține vehement că ministrul Sănătății trebuie demis de urgență.

„Omul ăsta trebuie demis ori pentru minciună, ori pentru prostie. E tot un soi de Raed Arafat. Sunt niște interese superioare care guvernează peste premier și peste președinte.

 Sunt oameni care recunosc că nu-l pot da afară pe Voiculescu. E un om care nu este niciodată vinovat de nimic de ce se întâmplă în domeniul lui. E un om care a reușit să se certe cu aproape toți care i-au ieșit în cale din Guvernul din care face parte, nu cu ăia din opoziție. Cu ce ministru nu s-a certat Voiculescu?! Cu excepția celor de-ai lui, dar n-am certitudini că nu se întâmplă, dar nu țin capacul pe oală. De la PNL a ratat vreo unul cu care să nu se certe?!”, a conchis Ciutacu.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *