Skip to content
Puterea Știrilor Video

Vlad Voiculescu se comportă ca și cum ar fi în opoziție, susține fostul ministru al Sănătății, Florian Bodog: Se contrazice cu oficialii guvernamentali

ebihoreanul.ro

Invitat în studioul „Puterea Știrilor”, fostul ministru al Sănătății, medicul Florian Bodog, este de părere că România nu va reuși să vaccineze peste 10,4 milioane de persoane până în luna septembrie, așa cum susține actualul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, pentru că ritmul imunizărilor este foarte lent.

„Putem să facem un calcul să vedem cât se vaccinează pe zi și câte zile mai sunt până atunci. Eu cred că nu, pentru că în acest ritm în care vaccinăm până acum, cu program de la 8 dimineața până la maxim ora 18, și cu unități care nu funcționează sâmbăta și duminica, spre deosebire de Israel care vaccinează și noaptea, spre deosebire de Marea Britanie care a vaccinat, dacă nu mă înșel, 20% din populație și vaccinează în continuare, cred că suntem foarte departe de a ajunge la o asemenea țintă”, spune medicul.

De asemenea, acesta critică atitudinea actualului ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, despre care spune că se comportă ca și cum ar fi în opoziție: „Ceea ce spune domnia sa se bate în cap cu ceea ce spun oficialii guvernamentali, inclusiv cu măsurile de relaxare a existat o polemică între ceea ce a semnat și ceea ce a spus”.

„Nu înțeleg motivul pentru care această comunicare nu se duce liniar, nu se duce pe aceleași teme și cu aceleași mesaje care trebuie să ajungă la oameni. În momentul în care la oameni ajung mesaje contradictorii sau mesaje care nu sunt în linia comunicării oficiale, oamenii își pun întrebări”, a conchis Florian Bodog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *