Skip to content
Politică

Vladimir Putin, avertisment pentru Occident

Vladimir Putin s-a aflat în fața serviciilor de securitate, unde a vorbit din nou despre invincibilitatea Rusiei. Liderul de la Kremlin i-a îmbărbătat pe angajaţii serviciilor de securitate.

Rusia plăteşte scump pentru poziţia sa independentă şi susţinerea oferită compatrioţilor din Crimeea, Sevastopol, şi, uneori, parcă doar pentru simplul fapt că existăm. În mod evident, nimeni nu va reuşi să ne intimideze, să domine sau să izoleze Rusia. Nimeni nu a reuşit vreodată acest lucru şi nimeni nu va reuşi„, a asigurat liderul de la Kremlin, el însuși fost agent al serviciilor secrete.

Declaraţiile vin la două zile după ce Vladimir Putin le promitea tuturor ruşilor că nimeni, niciodată, nu va reuşi să le îngenuncheze ţara.

Liderul de la Kremlin încearcă astfel să îi convingă pe ruşi să rămână uniţi în contextul în care economia ţării e lovită în plin de sancţiunile impuse de Occident după tensiunile provocate în estul Ucrainei. De altfel, în ultimele zile, atât Uniunea Europeană, cât şi Statele Unite şi Canada au impus noi restricţii Rusiei, informează  dcnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *