Skip to content
Internațional

Vladimir Putin respinge acuzațiile lansate de Donald Trump cu privire la afacerile familiei Biden

slate.com

Președintele rus Vladimir Putin a afirmat, duminică, că nu a observat nimic penal în fostele legături de afaceri ale lui Hunter Biden cu Ucraina și Rusia, exprimându-și astfel dezacordul față de atacurile lansate de președintele american Donald Trump la adresa familiei Biden, potrivit Reuters. Joe Biden este candidatul democraților la alegerile prezidențiale din SUA.

Vladimir Putin a răspuns la comentariile făcute de Donald Trump în timpul dezbaterilor prezidențiale cu Joe Biden, candidatul democraților, înainte de alegerile din 3 noiembrie. Președintele SUA îi spuse contracandidatului său că datorează poporului american „o explicație”, după ce în presă au apărut o serie de emailuri controversate privind afacerile lui Hunter Biden peste hotarele țării la momentul când tatăl său era vicepreședinte, dar în care se pretinde și că însuși Joe Biden s-ar fi întâlnit cu un oficial de top din conducerea companiei Burisma.

" "
" "

Da, în Ucraina, el (n.r. – Hunter Biden) a avut sau poate că încă are afaceri, nu știu. Nu ne privește pe noi. Îi privește pe americani și pe ucraineni”, a subliniat Vladimir Putin. „Dar, ei, bine, da, a avut cel puțin o companie, pe care practic a condus-o, și, judecând toate aspectele, a făcut bani buni. Nu văd nimic penal în asta, cel puțin noi nu știm nimic despre ceva de genul”, a mai spus președintele Rusiei, potrivit B1.ro.

Pe fondul unor emailuri prezentate de presa americană, Mark Meadows, șeful personalului de la Casa Albă, declara că o parte din sumele de bani care par să curgă spre familia Biden vin în principal din România, Ucraina și China. Oficialul american susținea recent că în zilele următoare va ieși la iveală și o „conexiune românească”, potrivit Breitbart.

O parte din banii care par să curgă spre familia Biden vin în mare parte din România, Ucraina și China”, iar „eu cred că, în zilele care urmează să vină, veți vedea și o conexiune românească”, a afirmat Mark Meadows, la Fox Business.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *