Skip to content
Politică

Vladimir Tismăneanu reacție FULGER după lovitura primită de USR-PLUS: Trebuie reacționat rapid în raport cu acest abuz!

Politologul Vladimir Tismăneanu, profesor al Universității din Maryland, într-o declarație exclusivă pentru PSnews.ro, a comentat lovitura dură primită de USR-PLUS, miercuri.

Amintim că Biroul Electoral Central a respins, miercuri, participarea alianței USR-PLUS la europarlamentare, pe motiv că Dacian Cioloș și Dan Barna nu ar fi, în mod oficial și legal, președinții acestor două partide.

DETALII AICI: DEZASTRU pentru USR-PLUS: Biroul Electoral Central a respins candidatura alianței la europarlamentare

Tismăneanu este de părere că situația cu care se confruntă cele două partie de o confirmare a faptului că ”de doi încoace România este supusă unei permanente lovituri de stat”.

”Fiecare știre de acest gen confirmă, în chip scandalos și revoltător, faptul că de doi incoace România este supusă unei lovituri de stat permanente. Această noua infamie arată ca grupul infracțional condus de Dragnea și Tăriceanu este panicat și înspăimântat. Se apropie ceasul când vor fi trași la răspundere. Nu sunt alarmist, pledez pentru luciditate. Tocmai de aceea cred că trebuie reacționat rapid în raport cu acest abuz”, a declarat Vladimir Tismăneanu pentru PSnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *