Skip to content
Sport

Vocea României Junior. O celebră cântăreață va fi antrenoare

Vocea României Junior va debuta în toamna anului 2016 pe postul de televiziune PRO TV.

Astfel, pregătirile sunt în toi pentru unul dintre cele mai mari evenimente care vor avea loc în această toamnă, iar vedetele încep să resimtă emoțiile unui show muzical cu copii.

Este și cazul celebrei cântărețe Inna, care se va alătura echipei „Vocea României”, în calitate de antrenor pentru cei mici.

„Sunt extrem de fericită că, în sfârșit, programul îmi permite să fiu în juriul unui concurs de voci. Abia aștept să încep filmările și, mai ales, să îi cunosc pe concurenții de la Vocea României Junior. Încă nu-mi vine să cred că este vorba despre mine, Alexandra, fata din Neptun, orășelul mic de la malul Mării Negre. Aș crede că e un vis, iar dacă este, nu vreau să mă trezesc niciodată! Vă mulțumesc pentru tot!”, a declarat Inna.

Cântăreața și-a început cariera muzicală în 2008, atunci când a lansat și primul său single și album solo, Hot, care a ajuns rapid pe primele locuri în topurile de profil din România și din străinătate, dar și pe coloana sonoră a unor filme celebre de la Hollywood. Ea a mai colaborat cu artiști precum Daddy Yankee, J Balvin, Flo-Rida sau Yandel, informează Romanialibera.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *