Skip to content
Sport

Voduţ a jucat la pariuri; FC Viitorul i-a suspendat contractul

FC Viitorul a anunţat, luni, că i-a suspendat contractul lui Mihai Voduţ, după ce în presă a apărut că fotbalistul ar fi pariat pe câteva meciuri, între care şi unul al grupării constănţene. Dacă se va demonstra că informaţiile publicate sunt adevărate, lui Voduţ i se va rezilia contractul.

 “FC Viitorul suspendă momentan contractul jucătorului Mihai Voduţ până când îşi va soluţiona această problemă personală, iar dacă se constată că informaţiile publicate sunt adevărate atunci jucătorului i se va rezilia contractul pentru încălcarea gravă a regulamentului”, se arată pe site-ul fcviitorul.ro.

Gruparea constănţeană precizează că interzice în totalitate, prin regulament, jocurile de pariuri, iar toţi jucătorii clubului s-au obligat în mod ferm să respecte regulamentele federaţiei, inclusiv cele care interzic participarea acestora la jocuri de pariuri. “În contractul cu jucătorul este stipulat într-un articol special că este interzisă parierea şi răspunde în nume personal pentru orice încălcare a acestuia în faţa clubului”, menţionează FC Viitorul, adăugând că se delimitează de astfel de acţiuni şi nu este responsabil pentru eventualele fapte personale ale jucătorului săvârşite în timpul lui liber.

Cancan.ro a notat, duminică seară, că Mihai Voduţ ar fi pariat prin intermediul iubitei sale pe câteva meciuri, între care şi unul al echipei FC Viitorul, cu Astra Giurgiu, anul trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *