Skip to content
Politică

”Voi analiza posibilitatea de a o acţiona în judecată!” Probleme pentru Ecaterina Andronescu

Probleme pentru fostul ministru al Educației, Ecaterina Andronescu.

Primarul din Roman, Lucian Ovidiu Micu, a declarat duminică la postul de televiziune Digi24 că vicepreşedintele PSD Ecaterina Andronescu a spus un lucru total neadevărat afirmând că el a plătit protestatarii care au venit la Bucureşti şi că va analiza cu juriştii din primărie acţionarea în judecată a acesteia.

„E ca un şoc pentru mine declaraţia pe care a făcut-o. Un lucru total neadevărat şi voi analiza împreună cu jurişti din primărie dreptul de a o acţiona în judecată pentru astfel de afirmaţii”, a declarat Lucian Micu.

Mai mult, acesta susține că dacă se va dovedi că a dat bani protestatarilor, îşi va înainta demisia, în caz contrar, senatorul Ecaterina Andronescu ar trebui să demisioneze.
 „Dacă se demonstrează că eu am intrevenit în vreun fel sau am organizat în vreun fel vreo astfel de deplasare, sunt dispus să-mi prezint demisia. Însă dacă se demonstrează că nu e nimic adevărat, aştept demisia de onoare din funcţia de senator a doamnei Andronescu. Pentru că mi se pare o afirmaţie gravă care mă lezează atât personal, cât şi municipiul Roman în ansamblul său”, a mai spus primarul.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *