”Voi câştiga”, spune Biden, care luptă în continuare pentru supravieţuirea sa politică

Sursă foto: Twitter

”Candidez şi voi câştiga din nou”, a tunat Joe Biden într-un discurs foarte bătăios, vineri, la Madison, în Wisconsin, un stat-cheie din regiunea Marilor Lacuri, înaintea unui interviu foarte riscant, considerat un test al vivacităţii sale mentale, relatează AFP.

”Există oameni cărora nu le pasă de votul vostru” în alegerile primare, în care a obţinut o victorie largă, a spus preşedintele american asistenţei.

”Ei încearcă să mă dea afară. Daţi-mi voie să le spun clar: rămân în cursa” la fotoloul de la Casa Albă, a insiatat el în faţa a aproximativ 1.000 de susţinători, potrivit echipei sale de campanie.

Democratul în vârstă de 81 de ani luptă pentru supravieţuirea sa politică, după o dezbatere ratată, la 27 iunie, împotriva predecesorului său republican, în vârstă de 78 de ani, în care a părut foarte confuz şi chiar pierdut în unele momente.

Un cu totul alt Joe Biden, bătăios şi hotărât, dar ajutat de promptere, a încercat vineri să răspundă în mod frontal îngrijorărilor cu privire la vârsta sa.

”Credeţi că sunt prea bătrân să-l bat pe Donald Trump?”, a lansat el.

”Nu”, i-a răspuns răsunător publicul.

Democratul, care a plecat de pe scenă pe un cântec intitulat ”Nu voi da înapoi” („I won’t back down”), a subliniat incoerenţele rivalului său, a cărui vârstă şi acuitate mentală nu fac obiectul unei atenţii atât de intense.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: