Skip to content
Politică

Voiculescu ar putea ieși anul acesta din închisoare. Află ce muncește acolo și câte cărți a scris

Fondatorul trustului Intact, Dan Voiculescu, ar putea ieși în acest an din închisoare. Află ce muncește omul de afaceri după gratii și câte cărți a scris.

Dan Voiculescu şi medicul Gheorghe Mencinicopschi (fostul director al Institutului de Cercetări Alimentare), condamnați în dosarul ICA / Telepatia, lucrează la atelierul de tâmplărie din Penitenciarul Rahova, alături de Cristian Poteraş, fostul primar PDL al sectorului 6 potrivit România TV.

Dan Voiculescu, Cristian Poteraş şi Gheorghe Mencinicopschi asamblează, la atelierul de tâmplărie din Penitenciarul Rahova, obiecte de mobilă, care sunt ulterior trimise către o firmă cu care închisoarea are un contract. Potrivit unor surse, firma ar aparţine unui apropiat al celor trei. Pentru fiecare zi muncită în penitenciar, aceştia vor beneficia de zile libere.

În afară de munca prestată la atelierul de tâmplărie, Voiculescu a scris peste 10 cărţi în închisoare şi este foarte posibil să iasă anul acesta de după gratii.

Dan Voiculescu a fost condamnat definitiv, în august 2014, la 10 ani de închisoare cu executare, în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare (ICA). Gheorghe Mencinicopschi a fost condamnat în acelaşi dosar la 8 ani de închisoare.

Fostul edil al sectorului 6 Cristian Poteraş a fost condamnat la opt ani de închisoare, în dosarul de abuz în serviciu privind eliberarea unor titluri de proprietate pentru terenuri intravilane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *