Skip to content
Politică

Voiculescu ar putea scăpa mai repede de închisoare. Când va fi judecată noua cerere de liberare

www.romaniacurata.ro

Omul de afaceri, Dan Voiculescu  a aflat data la care va fi judecată noua sa cerere de liberare condiționată. Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare în dosarul ICA .

Magistrații Judecătoriei Sector 5 au stabilit data de 8 iunie pentru a analiza cererea forumlată de avocații lui Voiculescu.

Termenul inițial pentru judecarea acestei cereri depuse de avocații lui Dan Voiculescu era 22 iunie, acesta fiind însă schimbat pentru 8 iunie. Cererea de liberare condiționată a lui Voiculescu va fi judecată de magistrații Judecatoriei Sector 5.

Avocații lui Dan Voiculescu au formulat această noua cerere de liberare condiționată a omului de afaceri, condamnat la zece ani de închisoare în dosarul ICA, în 22 mai.

Biroul de relații publice al Judecatoriei spunea că termenul stabilit de sistemul pentru repartizarea dosarelor este de 22 iunie, dar ca acesta poate preschimbat dacă celui condamnat i se pare prea lung sau prea scurt.

Tribunalul București a respins definitiv, în data 10 ianuarie, cererea omului de afaceri Dan Voiculescu de eliberare condiționată și a decis ca acesta să poată depune o nouă solicitare după data de 24 mai.

Instanța a stabilit atunci ca Dan Voiculescu nu poate fi eliberat condiționat, dar a scurtat cu patru luni termenul la care poate formula o nouă cerere, informează Hotnews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *