Skip to content
Politică

Voiculescu atrage atenția autorităților în privința lui Băsescu

Într-o postare pe blogul personal, Dan Voiculescu transmite că, în anul 2004, la putin timp dupa ce Theodor Stolojan si-a anuntat retragerea din viata politica, el a anticipat că “Traian Basescu in fruntea tarii si in fruntea unei coalitii care, prezumtiv, ar prelua guvernarea, ar arunca definitiv Romania in haos”.

Voiculescu afirmă că puțini au înțeles acest lucru la momentul 2004 sau în 2007, când el a prezidat Comisia parlamentară de anchetă care a propus suspendarea președintelui Băsescu.

„Putin au inteles acest lucru la acel moment sau chiar dupa 3 ani, in 2007, cand, in calitate de senator, am prezidat Comisia parlamentara de ancheta care a propus suspendarea lui Băsescu”, a spus Voiculescu.

Totodată, Dan Voiculescu, aflat în acest moment în spatele gratiilor, declară că atrage atenția autorităților că Traian Băsescu „caută soluții pentru a-și asigura o imunitate în afara tării și față de această situați și avand in vedere posibilitatea implicarii sale in traficul de influenta facut de Mircea Basescu, ar trebui sa fie pus de indata sub control judiciar”.

Acum atrag atentia autoritatilor ca Basescu Traian cauta solutii pentru a-si asigura o imunitate in afara tarii.

Fata de aceasta situatie si avand in vedere posibilitatea implicarii sale in traficul de influenta facut de Mircea Basescu, ar trebui sa fie pus de indata sub control judiciar.

Mai mult, dupa ultimele declaratii, Basescu Traian devine un pericol pentru siguranta nationala prin fapul ca poate divulga secrete de stat la care a avut acces pe perioada cat a fost presedinte.

Orice ar face, prin oricate metamorfoze ar trece, un singur cuvant va fi vesnic sinonim cu numele sau : RUSINEA”, a scris Dan Voiculescu pe blog.

2 comentarii la “Voiculescu atrage atenția autorităților în privința lui Băsescu

  1. Si daca ar fi doar rusinea lui ar fi bine, dar cand spui Basescu=rusinea intregii tari! Asta a reusit sa faca Basescu si asta face si pe ultima suta de metrii, sa faca de rusine tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *