Skip to content
Politică

Decizia de ultimă oră luată de Voiculescu, după motivarea Curții de Apel

Dan Voiculescu a scris pe blogul său că a citit motivarea deciziei date de magistrații Curții de Apel în dosarul ICA, în care omul de afaceri a fost condamnat la zece ani de închisoare.

Voiculescu spune că nu există „nici urme de probe”, motiv pentru care a anunțat că i-a făcut plângere penală judecătoarei Camelia Bogdan.

„Am citit Motivarea deciziei din 8 august a Cameliei Bogdan.

Am crezut ca macar Motivarea va contine probe directe sau indirecte impotriva mea. Nici urma de probe !

Asadar, am depus o plangere penala impotriva Cameliei Bogdan si a lui Mihai Mihalcea pentru savarsirea infractiunii de represiune nedreapta prevazuta de art. 283 alin. 2 Cod Penal care se pedepseste cu inchisoarea de la 3 la 10 ani si interzicerea exercitarii dreptului de a ocupa o functie publica.

Conform Constitutiei, nimeni nu se poate situa deasupra legii. Am incredere in magistratii corecti, cei datorita carora statul de drept suprevietuieste in Romania.

Sunt hotarat – iar consecventa ma caracterizeaza – ca acest dosar sa fie judecat, in continuare, atat de instantele din Romania, cat si de cele din Europa.

Nu pot lasa ca tot ce am realizat in aceasta viata, prin munca cinstita, sa fie umbrit de o mare nedreptate”, scrie Voiculescu pe blogul său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *