Skip to content
Politică

Voiculescu l-a lăsat pe Ponta din brațe. Cine va fi noul prim-ministru

Dan Voiculescu, aflat în închisoare unde execută pedeapsa de 10 ani de condamnare în dosarul ICA, pare să-și fi retras susținerea în ceea ce îl privește pe Victor Ponta și a publicat pe blogul său numele celui care ar putea să îi ia locul acestuia în fruntea Guvernului.

Chiar dacă este închis, susținerea lui Dan Voiculescu este extrem de importantă pentru oamenii politici aflați acum la putere. Victor Ponta pare să o fi pierdut, potrivit ultimei postări a mogulului de la Antene.

Chiar dacă nu mai sunt om politic, sunt curios dacă mi-am păstrat resursele intuitiv-deductive. Cred ca viitorul Prim Ministru al României poate fi Mugur Isărescu. Poate am dreptate, poate nu”, a scris Voiculescu pe blogul său.

3 comentarii la “Voiculescu l-a lăsat pe Ponta din brațe. Cine va fi noul prim-ministru

  1. Este o concluzie logica dupa vizita intempestiva a lui Iohannis la acesta. Nu trebuie sa fii Voiculesc ca sa stii ca Iohannis realizeaza si el ca a pune in fruntea guvernului pe pedelistul Predoiu ar fi dezastruos pentru el si PNL, ar fi un motiv de a reimprospata permanent romanilor memoria cu tot ce a facut guvernul Boc. Asa presedintele cauta o solutie care ar fi acceptata de toata lumea – Isarescu. Problema este daca acesta va accepta…depinde ce spune Trilaterala….si francmasoneria internationala…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *