Skip to content
Politică

Voiculescu vrea să facă revoluție în politică. Pe cine susține

Fondatorul PC Dan Voiculescu vrea să facă revoluție în politică. Omul de afaceri revine pe blogul personal cu o laudă și un „bun venit” în lumea politicii adresate noului Partid al Puterii Umaniste (social-liberal). El oferă și câteva sfaturi adresate membrilor fondatori ai Partidului:

„Doresc mult succes acestui partid al clasei de mijloc ce va fi dezvoltat de o echipa din care vor face parte cei care cred eu ca reprezinta noua generatie de politicieni.

Matei poate fi prototipul viitorului om politic.

Implicarea unor tineri cum este Matei Bucur Mihaescu in politica este o necesitate istorica. Evident ca drumul spre politica la varf este greu si blocat de actualii lideri politici, mult prea vanitosi pentru a accepta realitati evidente.

Transmit membrilor fondatori si simpatizati ai Partidului Puterii Umaniste sa nu uite ca Romania are nevoie de un proiect de tara bazat pe o noua paradigma.

Toate fortele politice oneste ar trebui sa se concentreze pe rolul familiei si al fiecarui individ, ca fundamente ale educatiei si bunastarii.”

Matei Bucur Mihaescu este un tânăr muzician cu aspirații politice, acesta devenind din 12 august și președinte al Organizației de tineret a Partidul Puterii Umaniste Social-liberal.

Tot la aceeași dată s-a desfășurat o primă reuniune de lucru a acestui partid, ocazie cu care a avut loc și o conferință de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *