Skip to content
Politică

Voiculescu vrea să îi dea lovitura finală lui Băsescu

Prin intermediul unei postări pe blogul personal, Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de închisoare cu executare în dosarul ICA, transmite că parlamentarii PC si cei condusi de Calin Popescu Tariceanu ar trebui să facă urgent propunerea de suspendare a lui Traian Băsescu, Birourilor Permanente Reunite ale Parlamentului.

Totodată, Voiculescu transmite că e convins ca demersul va avea si sustinerea PSD si UNPR și crede ca Vasile Blaga si parlamentarii sai „vor avea intelepciunea necesara in fata istoriei”.

Redăm postarea:

„Au ramas mai putin de 30 de zile pana cand DECENIUL RUSINII va lua sfarsit.

Daca actuala majoritate parlamentara nu va decide saptamana aceasta suspendarea lui Basescu Traian, istoria va retine complicitatea PSD, UNPR, PC, UDMR la faptele comise de Basescu in DECENIUL RUSINII.

De aceea, ar fi bine ca parlamentarii PC si cei condusi de Calin Popescu Tariceanu sa faca urgent aceasta propunere Birourilor Permanente Reunite ale Parlamentului.

Sunt convins ca demersul va avea si sustinerea PSD si UNPR. De altfel, cred ca Vasile Blaga si parlamentarii sai vor avea intelepciunea necesara in fata istoriei.

Daca politicienii nu au reusit sa inteleaga rolul malefic al lui Basescu pana acum, sa o faca, macar in ultimul ceas.

Este important pentru istoria moderna a Romaniei ca 21 decembrie 2014 – data la care isi va incheia oficial mandatul – sa-l gasesca pe Basescu Traian suspendat”, scrie Voiculescu pe blogul său.

6 comentarii la “Voiculescu vrea să îi dea lovitura finală lui Băsescu

  1. Pasărea mălai visează!

    Nu cred că-și mai permit un asemenea gest care să se autodemită. Un gest necugetat a lui Voiculescu care încă crede că mai poate ține frâiele PC-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *