Skip to content
Societate

Voluntarii Euro-2020 au fost testaţi rapid pentru coronavirus înaintea primului meci de la Bucureşti

frf.ro

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, sâmbătă, că pentru siguranţa tuturor participanţilor la meciurile UEFA Euro-2020 la Bucureşti, cei 850 de voluntari implicaţi în organizarea evenimentului parcurg aceeaşi procedură de acces ca şi spectatorii.

Astfel, sâmbătă, în preziua partidei Austria – Macedonia de Nord, aproape jumătate dintre voluntari au fost testaţi rapid într-un centru medical amenajat în apropierea stadionului.

Celorlalţi voluntari, care sunt deja vaccinaţi, le-au fost verificate documentele medicale şi ei au primit brăţara de acces valabilă pentru primul joc, aceeaşi pe care şi suporterii o primesc în momentul în care se prezintă la unul din centrele medicale din Bucureşti. L

Pe Arena Naţională au acces doar persoanele vaccinate, cele care prezintă dovada trecerii prin boală şi cele care au un test negativ (RT-PCR în ultimele 72h sau rapid antigen în ultimele 24h).

Partida Austria – Macedonia de Nord, contând pentru grupa C a Campionatului European de fotbal, se va disputa duminică, de la ora 19.00, pe Arena Naţională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *