Skip to content
Politică

Vor candida Clotilde Armand şi Nicuşor Dan la parlamentare? Dezvăluiri privind relaţia cu PSD

Vor candida Clotilde Armand şi Nicuşor Dan în alegerile parlamentare de la sfârşitul acestui an? Dezvăluiri privind scorul electoral propus şi relaţia cu PSD.

Clotilde Armand, fosta candidata a Uniunii Salvati Bucurestiul (USB) la Primaria Sectorului 1, explica in ce conditii va candida la parlamentare si ce fel de politicieni vor fi acceptati in Uniunea Salvati Romania (USR). Consilier al Sectorului 1, Armand a declarat pentru Ziare.com ca isi doreste sa continue mandatul de ales local, insa a subliniat ca ar putea candida la parlamentare, in cazul in care acest lucru ar creste scorul USR.

Armand a spus ca abia in luna octombrie va decide daca va candida sau nu la parlamentare: „Va trebui sa avem o viziune mult mai buna cum stam, care sunt candidatii. Acum e foarte prematur pentru mine”.

Fostul candidat la Primaria Sectorului 1 a subliniat ca aceeasi situatie este valabila pentru Nicusor Dan.

„Asa era acum trei zile cand am vorbit ultima oara. Eu cred ca da. El tine foarte mult la jobul lui de consilier in cadrul primariei. A luptat pentru acest lucru si este cu siguranta cel mai competent dintre consilieri. Nu cred ca e gata sa lase acest job. Nu stiu cum va face. E un pic diferit in cazul meu.

Adica Nicusor Dan de aproape 20 de ani lupta si de 10 ani este dedicat luptei impotriva abuzurilor din primarie. El chiar si-a dedicat viata pentru acest lucru. Sa abandoneze acum jobul lui de consilier nu cred ca i-ar placea”, a spus Clotilde Armand.

Nicusor Dan a anuntat, miercuri, ca USR are ca obiectiv un scor de 10 la suta la alegerile parlamentare.

Uniunea Salvati Romania nu a fuzionat deocamdata cu USB, dupa ce la sfarsitul lunii iulie a devenit oficial partid politic, dar va fuziona in urmatoarele doua saptamani.

In ce priveste politicienii pe care ii vor primi in partid, Clotilde Armand a explicat ca vor fi acceptati doar cei independenti si ca se va urmari sa nu fi avut probleme penale anterior, chiar daca au facut compromisul de a face parte anterior dintr-un partid din „sistem”.

„Dar, in acelasi timp, intr-un sat sau intr-o comuna oamenii au facut ce era bine pentru comunitatea lor, adica sunt oameni care sunt foarte corecti si cinstiti, care pentru a obtine bani de la Consiliul Judetean au fost obligati sa faca acest compromis. Noi ne vom uita la ce fel de persoana este.

Sunt candidati independenti – o sa ma intalnesc cu un candidat independent, care este si ales independent, la Medgidia (Valentin Vrabie, fost PSD pana in 2011 – n.red.), de exemplu, si el a fost candidat PSD intr-un alt mandat”, a punctat Clotilde Armand.

Citiţi mai multe AICI.

2 comentarii la “Vor candida Clotilde Armand şi Nicuşor Dan la parlamentare? Dezvăluiri privind relaţia cu PSD

  1. Limba romana: foarte prematur. Nu ca am avea pretentii, dar…..
    Astia , ea si cu Nicusoros, nu stiu ce vor. S-au trezit si ei impinsi de tatucul lor si acum dau din colt in colt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *