Skip to content
Politică

Vosganian acuză Opoziția după violențele din Piața Victoriei: au instigat populația

epochtimes-romania.com

În contextul protestelor desfășurate vineri seara, în Piața Victoriei din Capitală, care au provocat violențe între jandarmi și manifestanți, vicepreședintele ALDE, Varujan Vosganian, a declarat că acțiunea de forță a Jandarmeriei a fost justificată.

De asemenea, liderul ALDE arată cu degetul spre șeful statului și partidele de Opoziție, acuzându-le de incitare.

”Au existat avertismente, în mod normal președintele României ar fi trebuit cu o zi înainte să iasă și să facă apel a calm, nu numai că n-a făcut apel la calm, dar și el și președinții partidelor de opoziție au instigat populația, au spus că ei înșiși vor merge deși știau foarte bine că la un miting care nu este organizațional asumat de nimeni, în jurul căruia plutește o atmosferă violentă, cu îndemnuri la vărsare de sânge e un miting pe care ar fi mai bine să-l evite, numai că ei din păcate ar plăti orice preț ca să ajungă la putere și asta costă foarte mult imaginea României în străinătate,” a declarat Vosganian, la Digi24.

 

1 comentariu la “Vosganian acuză Opoziția după violențele din Piața Victoriei: au instigat populația

  1. Democrația din Romania este, din păcate, tare slăbuță, mititica abia se mai tine pe picioare, nu are in societatea romanească încă anticorpii necesari supraviețuirii. Tare mi-e teama ca va sucomba sub asaltul handralăilor dintr-un parlament care demult nu mai este acestei țări. Vin vremuri grele !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *