Skip to content
Politică

Vosganian îl taxează pe Cîțu: Capitalul românesc, în mare suferință! EXCLUSIV

epochtimes-romania.com

Vicepreședintele ALDE Varujan Vosganian îl taxează pe senatorul PNL Florin Cîțu (coleg cu cel dintâi în Comisia de buget-finanțe din camera parlamentară superioară) după propunerea halucinantă a acestuia legată de micile afaceri.

CITIȚI ȘI: REVOLTĂTOR! Un senator PNL vrea să pună cizma pe micii antreprenori

Liderul ALDE a oferit marți o reacție pentru PSnews.ro la postarea de pe Facebook a vicepreședintelui Comisiei de buget-finanțe, unde acesta a propus ca Liviu Dragnea și PSD să rezolve lipsa de fonduri pentru siguranța națională prin alocarea unor bani destinați inițial programului „Start-up Nation” (detalii în linkul de mai sus).

În aceste condiții, fostul ministru al Economiei Varujan Vosganian a atras atenția asupra situației delicate în care se găsește acum capitalul românesc.

„În programul pe care eu l-am prezentat în Moldova (Programul pentru Dezvoltarea Economică și Socială a Moldovei), aceste start-up-uri erau unele dintre proiectele importante (așa-numite «proiecte business angels») pentru noile întreprinderi. Nu știu ce priorități are domnul Cîțu, dar prioritățile noastre în campania electorală au fost legate de susținerea micilor întreprinzători. De aceea, eu personal nu sunt de acord să se ia bani de acolo. Eu salut faptul că zilele trecute s-a dat o ordonanță de urgență de susținere a micilor întreprinderi. Deci declarația mea este următoarea: să nu ne atingem de susținerea capitalului românesc, care este în mare suferință! Spuneți-i din partea mea domnului Cîțu să caute în altă parte! Eu în comisiile de buget am să mă opun la orice realocare de la investiții și de la susținerea capitalului românesc”, a declarat Vosganian pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *