Skip to content
Alegeri locale 2020

Voturi pentru PSD și ALDE, descoperite într-un sac cu rechizite în interiorul Biroului Electoral al Sectorului 1. Ce a făcut președintele BES 1

Inquam Photos/Octav Ganea

O femeie de serviciu a găsit în Biroul Electoral al Sectorului 1, într-un sac cu rechizite, câteva voturi care ar fi fost pentru PSD și ALDE, de la alegerile locale.

Poliția s-a deplasat la fața locului, după ce s-a apelat la 112. Avocatul lui Dan Tudorache, cel care a pierdut alegerile în fața lui Clotilde Armand, a declarat, marți seara, la România TV, că președintele BES 1 a luat voturile și le-a pus alături de celelalte voturi numărate, în saci.

Domnul președinte al BES 1 a refuzat să predea acel sac, iar voturile au fost introduse în niște plicuri și introduse în sacii cu voturi. Este noaptea minții! Eu nu am auzit în viața mea așa ceva! Poliția nu a ridicat nimic, a întocmit doar un proces verbal.”, a declarat Mihai Drăgan.

Un sac cu rechizite și cu buletine de vot a fost găsit de o femeie de serviciu în interiorul Biroului Electoral al Sectorului 1, marți seara. Voturile erau ștampilate pentru PSD și ALDE. S-a dat alerta la 112, iar un echipaj de poliție a fost trimis la fața locului.

M-a sunat reprezentantul PSD, mi-a comunicat ca a sunat la 112 si se asteapta politia. Ma lasa fara cuvinte tot ce se intampla acolo. Nu a pus niomeni mana pe ele, ca sa nu se spuna ca au fost puse acolo. Sper sa fie si camere de filmat acolo. Banuiesc ca vom vedea imagini cu politia ridicand aceste voturi. Conform procesului verbal sunt la 1003 sau 1004, dar daca s-a gasit un sac, va dati seama ca e vorba de sute de saci. De-aia nu vor sa renumere, pentru ca e jaf ce e acolo, jaf la drumul mare!”, a declarat Dan Tudorache, la România TV.

Gabriela Firea a reacționat, pe Facebook, după ce, spațiul public, a apărut informația că voturi ale PSD și ALDE au fost găsite în saci cu rechizite. Voturile au fost găsite de o femeie de serviciu, iar poliția face cercetări.

Altfel, totul a fost legal, transparent si corect.. doar niste saci cu voturi dosiți, cateva sute de procese verbale modificate cu carioca, niscaiva tablete defecte câte 2-3 ore… o nimica toata! Un flecușteț! Gata, la muncă! Sa-i vedem si la treabă! La manipulat si furat sunt olimpici! #ApaCalda #CineAMontatCamere„, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *