Vouchere facturi 2024. Anunţ important pentru toţi românii cu venituri mai mici de 2.000 de lei

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită până la data de 31 martie 2024 astfel încât gospodăriile vulnerabile să aibă resursele necesare pentru a trece cu bine şi peste iarna aceasta.

Vouchere facturi 2024. Poşta Română vine cu completări pentru cei care beneficiază de cardurile de energie„Poți folosi cardul de energie până la 31 martie 2024. Plătești cu el facturile la energie electrică și termică în regim centralizat, gaze, butelie, lemn de foc, rumeguş, cărbune și orice alte materiale de încălzire care pot fi folosite pentru locuințe.

Beneficiarii pot plăti facturi curente sau restante, doar pentru locul de consum de la domiciliul beneficiarului.Cu un card se pot face mai multe plăți către mai mulți furnizori, până la epuizarea sumei.

Pentru plata facturilor cu cardul de energie, poți folosi una dintre cele 3 metode deja știute:

  • la orice subunitate a Poștei Române;
  • la poștașul care a sosit la domiciliul beneficiarului;
  • online, pe site-ul Poștei Române.

Salvezi timp, având cu tine următoarele documente:

  • Cardul de energie (primit prin Poșta Română);
  • Actul de identitate al beneficiarului (sau document de împuternicire, care poate fi și olograf, în cazul beneficiarilor care nu se pot deplasa, și actul de identitate al împuternicitului și al beneficiarului);
  • Factura (curentă sau restantă) ori alt document justificativ (înștiințare de plată din partea furnizorului SAU certificat de validare a datoriei din partea asociației de proprietari/locatari, în cazul plății încălzirii în sistem centralizat de termoficare)”, transmite Poşta Română.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL