Skip to content
Știri locale Vrancea

Vrancea: Consilierul primarului Focşaniului, numit director interimar la Administraţia Pieţelor. Misăilă: „Este un tânăr serios”

Adevarul

Vladimir Duşinschi o va înlocui pe Claudia Ionescu, despre care primarul spune că şi-a dat demisia la începutul acestui an. Duşinschi a fost  membru PNL, în 2012, când a condus TNL Vrancea, iar în prezent activează în PSD, potrivit Adevarul.

Vladimir Duşinschi este noul director interimar la  SC Administraţia Pieţelor Focşani SA, în urma votului Consiliului de Administraţie. Duşinschi este cosilierul personal al primarului Cristi Misăilă Vladimir Duşinschi are 33 ani, este licenţiat în drept, sociologie şi relaţii internaţionale şi a activat o lungă perioadă de timp în zona de comerţ, fiind manager SC Mavecom SRL Focşani. A fost în perioada 2012-2013, timp de mai puţin de un an, preşedinte al TNL Vrancea (tineretul naţional liberal), demisionând din funcţie în vara anului 2013, din motive personale, cum spunea atunci, după ce a menţionat că era membru PNL din anul 2005. Duşinschi este ginerele directorului Electrica, Petrică Ioniţă. ”Este un tânăr serios cu experienţă în ceea ce priveşte comerţul. Aşteptările tuturor de la Administraţia Pieţelor Focşani sunt mari. Focşănenii îşi doresc un comerţ cât mai civilizat şi modern în Piaţa Moldovei. Un comerţ în care atât producătorul/comerciantul cât şi cumpărătorul să fie respectaţi. Este o provocare şi am încredere că Vladimir Duşinschi va putea mişca lucrurile în această direcţie. Consiliul de Administraţie al SC Administraţia Pieţelor Focşani SA a luat o decizie înţeleaptă”, a spus primarul Cristi Misăilă despre omul său de încredere.  Edilul a mai menţionat că postul de director al SC Administraţia Pieţelor Focşani SA a fost vacantat la începutul acestui an, ca urmare a demisiei Claudiei Ionescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *