Skip to content
Știri locale Vrancea

Vrancea: Două femei au găsit o borsetă cu 11.500 de lei pe marginea unui drum comunal și au dus-o la poliție

Inquam Photos/Octav Ganea

O borsetă cu peste 11.000 de lei, documente şi alte obiecte de valoare, găsită de două femei pe marginea drumului DJ 205J din comuna Fitioneşti, a fost predată poliţiei şi ulterior restituită proprietarului de drept, un bărbat de 54 de ani, din Mărăşeşti, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, potrivit digi24.

„Două femei s-au prezentat, duminică seara, la sediul Poliţiei Municipiului Focşani, unde au predat o borsetă în care se aflau mai multe documente, un telefon mobil, o brăţară de aur şi suma de 11.500 de lei. În scurt timp, pe baza informaţiilor obţinute, poliţiştii au identificat proprietarul borsetei, un bărbat de 54 de ani, din Mărăşeşti, care o pierduse după ce oprise în acea zonă pentru a tracta un autoturism. Borseta, cu toate bunurile din interior, a fost restituită proprietarului”, au precizat reprezentanţii IPJ Vrancea.

Potrivit Poliţiei, cele două femei, una asistentă medicală în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Focşani şi cealaltă ofiţer MApN Bucureşti, se îndreptau către Mănăstirea Muşunoaiele din comuna Fitioneşti când au observat o borsetă pe marginea drumului pietruit pe care circulau. În momentul în care au văzut că în interior se află o sumă mare de bani, precum şi mai multe obiecte de valoare, documente şi carduri bancare, au predat poliţiştilor focşăneni bunurile găsite, care au demarat imediat verificările.

Poliţiştii le-au felicitat pe cele două femei pentru gestul civic şi corect pe care l-au făcut fără ezitare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *