Skip to content
Știri locale Vrancea

Vrancea: Mai mulţi petrecăreţi care făceau friptură la etajul 8, în centrul Focşaniului, au scăpat grătarul peste o maşină

ADEVARUL

Jandarmii foşăneni au sesizat organele de urmărire penală sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere, dar au dat şi amenzi, potrivit adevarul.

O petrecere făcută de mai mulţi tineri duminică, 15 mai, într-un apartament de la etajul 8 al unui bloc din Focşani, aflat pe bulevardul central al oraşului, Bulevardul Unirii, putea să se termine cu o tragedie. În timp ce aceştia chefuiau de mama focului, cu muzica la maxim şi grătarul încins, au scăpat grillul metalic de la balcon. Acesta a căzut peste o maşină, distrugându-i luneta

Jandarmii au venit la faţa locului şi l-au sancţionat pe proprietarul apartamentului cu suma de 200 de lei pentru tulburarea liniştii şi i-au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

”În momentul în care echipajul de jandarmi se pregătea să intervină, unul dintre tineri a scăpat un grill metalic de la balcon, obiect ce în cădere a spart luneta unui autoturism aflat în parcare”, au transmis, pentru Jurnal de Vrancea, jandarmii din Focşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *