Skip to content
Știri locale Vrancea

Vrancea: O biserică de lemn, monument istoric, a luat foc din cauza unui scurtcircuit

b1.ro

O biserică de lemn, monument istoric, din comuna Chiojdeni, din județul Vrancea, a ars în totalitate, joi, din cauza unui scurtcircuit produs de un cablu electric neizolat corespunzător.

La faţa locului au intervenit ISU Buzău şi ISU Vrancea cu mai multe echipaje. De asemenea, au intervenit şi Serviciile de Voluntari pentru Situaţii de Urgenţă de la Dumitreşti, Chiojdeni şi Jitia, care au acţionat în cooperare cu pompierii militari pentru stingerea incendiului.

Astăzi, în jurul orei 10,00, un apel primit la 112, anunţa producerea unui incendiu la Biserica de lemn din comuna Chiojdeni. Ajunşi la faţa locului, pompierii au constatat că biserica, pe o suprafaţă de 150 de metri pătraţi ardea în totalitate, neexistând pericol de propagare la obiective învecinate”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Florin Olaru, citat de B1 TV.

Din primele date, cauza probabilă a producerii incendiului de la biserica din Chiojdeni a fost un scurtcircuit electric produs de un conductor/cablu electric defect, neizolat corespunzător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *