Skip to content
Știri locale Vrancea

Vrancea: o ploaie de un sfert de oră a făcut prăpăd în Focşani VIDEO

europafm.ro

O ploaie torenţială însoţită de vânt şi grindină a doborât, luni după.amiaza, mai mulţi arbori din municipiul Focşani şi a inundat mai multe beciuri şi subsoluri, garaje şi chiar un apartament din oraş, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.

ISU Vrancea a avut nu mai puţin de şase intervenţii în municipiul Focşani pentru degajarea unor arbori care au căzut peste autoturisme din cauza vântului puternic. „În urma precipitaţiilor torenţiale manifestate pe raza municipiului Focşani, echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani au intervenit pentru degajare unor copaci căzuţi peste autoturisme pe strada Rarău, pe strada Mare a Unirii, strada Dr. Telemac, strada Odobeşti, strada 1 Decembrie, precum şi pe B-dul Unirii„, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Cristina Pârvu.

De asemenea, mai multe beciuri şi subsoluri din municipiu au fost inundate, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru evacuarea apei. Apa a pătruns şi într-un garaj, dar şi într-un apartament din municipiul Focşani.

Deşi nu a durat mai mult de 15 minute, ploaia torenţială a inundat pasajul Vâlcele de la ieşirea din municipiul Focşani, pompierii fiind solicitaţi să intervină pentru evacuarea unui microbuz care a rămas blocat în pasaj. Potrivit Agerpres, pompierii militari intervin pentru evacuarea apei, pe strada Mugur, strada Cpt. Creţu Florin şi strada Transilvaniei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *