Skip to content
Știri locale Vrancea

Vrancea: Percheziţii în dosare de evaziune fiscală în domeniul materialelor reciclabile

news.ro

Poliţiştii din Vrancea desfăşoară joi dimineaţă 19 percheziţii pe raza judeţului, la sediile unor societăţi comerciale şi la domiciliile unor persoane fizice în cadrul mai multor dosare de evaziune fiscală în domeniul materialelor reciclabile. Prejudiciiul estimat în acest caz se ridică la peste 10 milioane de lei, adus bugetului de stat.

Potrivit IPJ Vrancea, joi dimineaţă, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţi Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, sprijiniţi de lucrători din cadrul structurilor de ordine publica, politie de investigaţii criminale, arme, explozivi şi substanţe periculoase şi de combatere a criminalităţii organizate efectuează 19 percheziţii pe raza judeţului Vrancea, la sediile unor societăţi comerciale şi la domiciliile unor persoane fizice, în cadrul mai multor dosare penale aflate în supravegherea Parchetului de pe Lângă Tribunalul Vrancea.

Cercetările vizează săvârşirea unor infracţiuni de evaziune fiscală în domeniul materialelor reciclabile, cu un prejudiciu total estimat de peste 10 milioane de lei, în dauna bugetului de stat. Activităţile se desfăşoară simultan în cele 19 locaţii şi sunt efectuate cu sprijinul reprezentanţilor Gărzii de Mediu Vrancea, ISCTR Vrancea, Biroul Vamal de Interior Focşani şi R.A.R.

Totodată la acţiune participă luptători ai Serviciilor pentru Acţiuni Speciale Vrancea şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Vrancea şi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău, informează news.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *