Skip to content
Știri locale Vrancea

Vrancea: Peste 2.500 de oameni, fără energie electrică din cauza ploii înghețate

Facebook/cugetliber.ro

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea a informat că în cursul nopţii de luni spre marţi peste 2.500 de consumatori electrici din mai multe localităţi din judeţ au rămas fără curent din cauza ploii îngheţate, potrivit b1.

„La ora 10,00 sunt nealimentate cu energie electrică patru localităţi cu 2.662 de consumatori din comunele Măicăneşti, Suraia şi Vulturu. Situaţia este în dinamică”, a precizat ISU Vrancea, citat de Agerpres.

Echipele furnizorului de electricitate sunt în teren pentru a remedia problemele apărute şi a relua furnizarea de energie electrică, potrivit sursei citate.

În cursul dimineţii, au fost remediate o parte dintre problemele apărute.

Întârzieri de peste 300 de minute ale trenurilor

Din cauza vremii de iarnă, mai multe trenuri care urmau să ajungă la București au staționat pe drum ori au mers foarte încet, înregistrând întârzieri de sute de minute.

Cea mai mare întârziere a avut un tren care venea de la Galaţi. De asemenea, călătorii plecați de la Brașov au rămas blocați pe traseu după ce un copac a căzut pe calea ferată în zona Comarnic.

Peste o suta cincizeci de calatori din trenul Galati-Bucuresti au asteptat mai bine de cinci ore pentru a ajunge in Capitala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *